Erbjudanden just nu:
Ta mig till första sidan!
Övriga kategorier
Shoppingguide


Sök bland butiker
Sök på ord i våra beskrivningar eller på butikernas namn.
Shoppingförslag
Märkeskläder
 • ASOS.com
  ASOS är en engelsk superstore med snygga märkeskläder där du kan hitta i princip allt du kan tänkas vilja ha inom mode.
 • Fashionisland
  Här hittar du snygga kläder för killar från coola märken och kända designers. Shoppa dina märkeskläder online.
 • Zalando
  Säljer mycket skor men har även ett rejält stort utbud av kläder för både damer och herrar. En riktigt trevlig shop.
 • Noos.se
  Mängder av snygga märkeskläder för både män och kvinnor och trevliga accessoarer dessutom. Många fina märken.
Smink och parfym
 • Beautyplanet
  BeautyPlanet har ett bra utbud av både smink, parfym och andra produkter för hudvård och hårvård, för tjejer och killar.
 • Bangerhead
  Specialiserar sig på hårvård och har t ex hårfärg, schampo, styling och allt annat du behöver för att fixa ett perfekt hår.
 • Parfymhuset
  Parfymhuset har massor av parfym helt enkelt. För både kvinnor och män. Spara upp till 50 % genom att köpa på nätet.
 • GlossMe
  Mängder av smink och andra hudvårdsprodukter, men även parfym och kroppsvård etc. Bra butik och bra priser.
Accessoarer
 • Slipskungen
  Slipsar, manschettknappar, plånböcker, handskar, bälten. Allt finns här. Framför allt finns det många snygga slipsar.
 • Stayhard
  Mängder av snygga kläder och accessoarer så som väskor, armband och halsband, plånböcker och klockor.
 • Strumpgalen.se
  För dig som vill ha snygga, färgglada och coola strumpor i riktigt bra kvalitet finns den här trevliga lilla sida.
 • Hedbergs Guld
  Här hittar du smycken av alla slag. Det finns dyrare smycken från kända designers och prisvärda saker också.
Prisvärt / Billigt
 • Vingåker Factory Outlet
  En outlet som även finns på nätet. Här köper du märkeskläder klart billigare än i vanliga butiker, fast smidigare.
 • Dress-for-less.se
  Detta är ännu en outlet där du handlar märkeskläder direkt på nätet. Du hittar upp till 70% billigare priser på kläder här.
 • iadore.se
  För dig som vill handla smycken till bra priser finns denna butik. Stort utbud av smycken och alltid sänkta priser.
 • Bonprix.se
  Bonprix har massor av vanliga kläder till riktigt trevliga priser. Bra när du vill betala för kläderna och inte märket.
Skor
 • Heppo.se
  Riktigt bra utbud av märkesskor för både män och kvinnor. Enkelt att hitta den typ av skor man letar efter. Plus fri frakt!
 • Spartoo.se
  Massor av skor för båda könen till bra pris. Hos Spartoo finner du skor från alla möjliga kända märken. Frakten är fri!
 • BarnskoButiken
  Jobbigt att köpa skor till barnen? Slipp mycket krångel genom att göra det i denna butik. Bra utbud till varierande pris.
 • ECCO
  Det klassiska märket ECCO finns nu med egen butik. Du hittar många olika typer av skor. Bra kvalitet som alltid.

SÄKERHET PÅ NÄTET

Förr i tiden var man orolig för säkerheten när man skulle handla på nätet. Risken för att information om kontokort eller personuppgifter kändes överhängande och det fanns ett antal olika skäl till varför man inte ville handla kläder på nätet. Idag finns bättre och mer avancerade säkerhetslösningar och betalningssystem, näthandeln har exploderat och i princip varje webbshop som erbjuder försäljning har en lösning som är säker att använda. Det är väldigt sällan du behöver oroa dig för att informationen du lämnar ut hamnar i orätta händer så länge du håller dig till de vanliga och lite större butiker som finns att tillgå, och alla de shoppar och butiker som vi presenterar på denna sida ska vara säkra att handla på.

 

För dig som är lite orolig över säkerheten på nätet ska vi nu gå igenom lite tips och råd för hur du ska gå till väga för att bli ännu säkrare och slippa vara rädd för att handla online. Det är så smidigt och enkelt att köpa t ex kläder eller andra saker på nätet, och det vore väldigt tråkigt ifall du gick miste om denna chans i onödan.

 

Säkrare betalningsalternativ

Är du rädd att någon ska få tag på din kontokortsinformation när du ska betala via kort? Risken är liten så länge du handlar på betrodda webbplatser, men ifall du trots detta vill ta det säkra före det osäkra så finns det alterntiv du kan använda istället för betalning via kontokort.

 

Du kan exempelvis välja att betala via postförskott, vilket istället innebär att du endast ger lite information om namn och adress, sen skickas dina varor i ett paket som kan hämtas ut på postens utlämningsställen, och sen betalar du när du hämtar ut ditt paket. I detta fall slipper du lämna ut några kontokortsuppgifter och säljaren vet du inte kan få din vara utan att betala för den.

 

Du kan även betala via faktura ifall detta alternativ finns. Normalt görs en kreditupplysning på dig för att säljaren ska vara säker på att du kan / tänker betala. Har du en betalningsanmärkning kan det tänkas att du inte blir godkänd för att betala via faktura, men har du inga anmärkningar så fungerar detta sätt också bra. Du får din vara skickad till dig och får betala inom t ex 30 dagar. Båda de ovanstående alternativen kan ha en avgift på runt 30 - 50 kronor kopplade till sig, vilket du får stå ut med ifall du inte vill betala via kort. Fakturan betalas sedan exempelvis via plusgiro eller bankgiro.

 

Antivirusprogram / Skydda din dator

När du handlar via kontokort skriver du in dina kortuppgifter på säljarens webbplats, via din dator. Det finns virus som kallas för t ex trojaner eller maskar som kan ligga på din dator och samla upp information som sedan är tänkt att skickas till någon otrevlig person som kanske vill utnyttja dig och de uppgifter som du skriver in. Detta gäller inte bara vid köp med kontokort, utan dessa små virus kan samla in information om allting du skriver på ditt tangentbort, så som lösenord, mail, personlig information och så vidare.

 

Det är alltså viktigt att du har ett virusprogram på din dator och även en brandvägg. Virusprogrammet skyddar din dator från virusattacker och ser till att du inte får virus. Om ett virus eller en trojan upptäcks så tar virusprogrammet bort det och ser till att datorn är ren. Brandväggen skyddar din dator när du är upkopplad på internet genom att hindra program eller personer från att ansluta till din dator eller från din dator utan att du godkänner detta. Genom att ha brandväggen påslagen hindrar du alltså hackers från att gå in på din dator, från att skicka virus till dig och från att hämta hem den information som eventuella trojaner och maskar samlat in. SE TILL ATT HÅLLA DITT VIRUSPROGRAM UPPDATERAT och ladda alltid hem de senaste virusdefinitionerna, så att du hela tiden håller datorn ren och fin. Så länge du har ett antivirusprogram och en brandvägg som fungerar korrekt är det mycket osannolikt att du ska råka ut för någonting och du kan med trygghet använda ditt kontokort vid köp på internet.

 

Webbläsaren

Ett bra och snabbt tips är att alltid försöka uppdatera så att du har den senaste versionen av den webbläsare du använder. I de nyare versionerna finns bättre kontroller av webbsidor för att upptäcka nätfiske, virus, skadlig kod och annat som kan vara jobbigt när man surfar. Dessutom finns det andra bra saker som popup-blockerare och andra smarta funktioner som gör det lättare och trevligare att surfa på nätet och att handla kläder mm.

 

Vi rekommenderar att du använder Mozilla Firefox eller Internet Explorer när du surfar och handlar, dessa webbläsare har bra funktioner och ligger långt fram i utvecklingen. Speciellt Firefox har utvecklat en webbläsare som är bra ur säkerhetssynpunkt och det är dessutom en helt gratis produkt som vi rekommenderar.

 

Nätfiske / Otillförlitliga sidor

Vad innebär nätfiske då? Ja, det är oftast så att någon med skumma motiv skapar en webbsida som ser ut precis som den riktiga originalsidan, men skillnaden är att allting som du gör, all information som du eventuellt lämnar hamnar hos denna person istället för hos det tillförlitliga företag eller butik som du tänkt besöka. Genom att lura dig på detta sätt kan fel personer få tillgång till din personliga information eller kontokortsuppgifter mm. Du ska alltså alltid vara uppmärksam när du besöker en webbsida, och se till att domännamnet (adressen till sidan) stämmer.

 

Ofta brukar nätfiskesidor spridas via mail, så om du får ett mail från din bank eller från en annan webbplats där du är medlem, ta för vana att kontrollera att mailet kommer från rätt avsändare och undvik att klicka på länkar direkt i mailet för att gå till webbplatsen. Ta istället och skriv in adressen själv i webbläsaren som du brukar göra när du ska besöka sidan. Då minskar risken. Det är ganska ovanligt att vanliga butiker som säljer t ex kläder utsätts för nätfiskeattacker, så du kan vara lugn. Vi har också kontrollerat de butiker som vi presenterar på denna webbplats så att du alltid hamnar hos rätt företag och kan handla i lugn och ro.